Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

wywar z ryb

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

woda
2 l
włoszczyzna
1 opakowanie
ryba
1 kg
wino białe wytrawne
1 kieliszek
grzyby suszone
20 g
ziele angielskie
6 sztuki
Sklep Prymat
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
Liść laurowy suszony Prymat
5 sztuki
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: wywar z ryb

warzywa umyć oczyścić opłukać pokrajać zalać wrząca woda dodać opłukane i namoczone grzyby oraz przyprawy gotować 15 minut pod przykryciem rybę oczyścić umyć pokrajać w dzwonki włożyć do wywaru posolić gotować około 20 minut miękka rybę wyjąć wywar przecedzić połączyć z winem używać do zup

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jogobella231
jogobella231 12.05.2011 09:29
pycha
Babciagramolka 12.03.2011 19:28
A jaka rybke polecasz ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak