Sposób przygotowania

fasolkę szparagową umyć i obciąć jej końcówki, włożyć do garnka z osoloną wodą i gotować aż będzie miękka, potem odcedzić wodę. Bułkę tartą zrumienić na rozpuszczonym masełku. Potem wsypać bułkę tartą do garnka z fasolką i wymieszać ze sobą dodając vegetę do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    wlasnie mam zrobiona do obiadu
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    w tym roku aż sie nam przejadła ,trochę zamroziłam ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ja uwielbiam taką fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię taka fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    i taką właśnie lubię najbardziej :P)
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    marzę już o takiej fasolce!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubię zamiast obiadu
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !