Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać i utrzeć na jednolitą masę. Rozwałkować na cienkie placki, pokroić i przekładać. Smażyć na głębokiej oliwie do czasu zarumienienia lub wypłynięcia na wierzch (zależy od ilości tłuszczu). Po ostudzeniu obficie posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Jakie piękne, cieniutkie i pełne pęcherzyków. Wydaja się super kruchutkie, takie najbardziej lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Pięknie wyglądają,pewnie są pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    noooooo, narobiłaś niezłego smaka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    po prosze choć jeden
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    faworki zawsze s? smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam! jem niemal hurtowo :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię nie tylko w karnawale

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !