Sposób przygotowania

Z białek ubić pianę, dodać cukier, mak.Łyżką dodawać mąkę wymieszaną z proszkiem.Na końcu dodać rozpuszczoną, ostudzoną margarynę.
Wlać do wysmarowanej długiej foremki-jak na keks. Piec w temp. 180 stopniok. 50 minut.Po upieczeniu można posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    dobre jest to ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    Ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawe!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Świetne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczne już piekłam
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    Fajna nazwa i fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    kuszący przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Pyszny piegusek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny i smaczny sposób na wykorzystanie zapasu białek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    fajny pomysł na wykorzystanie białek
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    też taki czasem robię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    robiłam -wyszło :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajne, dzięki, czasem zastanawiam się co zrobić z białek, bezy mi niestety nie wychodzą
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    następny sposób na wykorzystanie białek :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    ALEEE smaczne ciasto! Mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    jestem ciekawa jak to smakuje, bardzo fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    ma się ochotę zjeść :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    dawno nie jadłam ciasta z makiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszności ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    uwielbiam ciasta z makiem. Twoje musi być smaczne.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !