Sposób przygotowania

Obrana cebule pokroić w piórka.Czosnek trzemy na tarce po czym w rondelku na rozgrzanym maśle podsmażamy cebulę z czosnkiem. Doprawiamy i gotujemy ok.pół godziny. Później wlewamy wywar i znowu gotujemy, a każdą kromkę bagietki posypujemy serem i wkładamy do piekarnika by ser się stopił. Tak przygotowane grzanki kroimy w kosteczkę i wrzucamy do gotowej już zupy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    heh to co ja zawsze robię z paczki heh może w końcu pora na swoje dzieło heh
  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    jest bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !