Przepis i sposób przygotowania na: RYBA W MARYNACIE
Warzywa umyć, obrać i pokroić.
Ocet ze szklanką wody, przyprawami i warzywami gotować ok. pół godziny, schłodzić. Marynatą zalać ryby, odstawić na 3 dni. SMACZNEGO !!!
kapusta biała | 1/3 sztuki |
por | 1/2 sztuki |
jabłka | 2 sztuki |
marchewka | 3 sztuki |
jajko | 3 sztuki |
sól | |
mąka | |
olej | |
marynata | |
biały ocet winny | 1 szkl. |
cebula | 2 sztuki |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 sztuki |
ryba | 1 (lin) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: