Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną gotujemy i odlewamy wodę.
Grzyby wcześniej namoczone gotujemy i kroimy w większą kostkę lub w paski.
Wędlinę oraz boczek kroimy w kostkę i przesmażamy. Cebulę również kroimy w kostkę i podsmażamy.
Do kapusty dodajemy grzyby, wędlinę, boczek, cebulę, następnie dodajemy przecier pomidorowy, sól, pieprz oraz przyprawę do bigosu, dokładnie wszystko razem mieszamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam dania z kapusty;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dawid15

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !