Sposób przygotowania

Schłodzone białka jaj ubić na sztywną pianę. Następnie dodać do nich ocet,cukier puder, mąke i kakao. Ponownie wszystko ubić na sztywną pianę. Do szprycy nałożyć powstała masę. Formę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia , a piekarnik rozgrzać do 140 C. Na formę do pieczenia wyciskać małe beziki. Piec je około 45-60 minut. Gdy beziki będą już suche wyłączyć piekarnik i pozostawić je w piekarniku(aby nie opadły).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Super wyglądają:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    świetne są
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    oryginalne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !