Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kosteczkę i gotujemy w bulionie. Czas gotowania to ok 30 min, choć zależy to od rodzaju mięska. W połowie gotowania mięska wrzucamy śliwki suszone. Sos przyprawiamy według uznania dopiero po kilku min gotowania śliwek, bo one nadadzą sosikowi lekko słodkawy smak. Sos możemy zagęścić według uznania.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    napewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    ulala...brzmi genialnie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszne jest takie mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    ciekawe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawy smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    zapowiada się super obiad
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !