Sposób przygotowania

Kawałki karpia posolić, popieprzyć i obsypać majerankiem. Kawałki przełożyć pokrojoną w krążki cebulą, odstawić na godzinę. Następnie obtoczyć kawałki w jajku i mące i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    wygląda apetycznie ale karpia nie lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    a ja karpia uwielbiam, mogłabym go jeść cały rok, ale ja nie daję majeranku, też przekładam cebulą, a potem panieruje w bułce tartej bez mąki,
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a propos mąki. Kupiłem dziś kukurydzianą :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszności:)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie dawałam ani majeranku ani cebuli, następnym razem koniecznie wypróbuję Twój przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Karpia to ja jem nie tylko na Wigilię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ale tylko w Wigilię tak smakuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    fajnie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja też nie robiłam z majerankiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !