Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

rosół orleański

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda
2 litry
kura lub kurczak
1 kilo
marchewka
2 sztuki
pietruszka
1 sztuka
por
1 sztuka
kapusta włoska
1 mała
groszke konserwowy
1 puszka
natka pietruszki
1 sztuka
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
pieprz
1 szczypta
Sklep Prymat
ziele angielskie
1 szczypta
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: rosół orleański

wołowinę opłukać zalać zimną wodą i gotować na wolnym ogniu pod przykryciem w połowie gotowania dodać kurę i włoszczyznę i przyprawić włożyć groszek konserwowy na sam koniec podawać z ugotowanym ryżem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak