Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Rosół z mięsa wołowego

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda
2,5 litra
wołowin
600 gram
natka pietruszki
1 sztuka
marchewka
2 sztuki
pietruszka
1 sztuka
por
1 sztuka
kapusta włoska
1 kawałek
cebula
1 mała
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
pieprz
1 szczypta
Sklep Prymat
ziele angielskie
3 sztuki
Sklep Prymat
Liść laurowy suszony Prymat
4 sztuki
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z mięsa wołowego

umyte mięso zalać zimną wodą osolić gotować około 2,5 godziny na wolnym ogniu pod przykryciem pod koniec dodać oczyszczana i opłukać a włoszczyznę oraz zrumieniona na ogniu cebulę i przyprawy przed podaniem posypać natka pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika154 04.10.2011 13:17
mniam mniam
Motorek 18.03.2011 10:04
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak