Sposób przygotowania

z mleka,jajek,oleju,cukru waniliowego,mąki i szczypty soli przygotować ciasto naleśnikowe zrobić je trochę gęściejsze jak na naleśniki,jabłka obrać wydrążyć gniazda nasienne i pokroić na plasterki rozgrzać olej i kłaść łyżką ciasto na ciasto układać po 2-3 kawałki jabłka i zalać jabłko ciastem piec na złoty kolor,ugotować budyń w/g przepisu na opakowaniu i polać gorący jeszcze budyń na placuszki na budyń położyć pokrojone kawałki nadziewanej czekolady.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mam takich niejadków w rodzinie ,wypróbuję twój przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ja też mam w domu takiego niejadka więc na pewno wypróbuję Twój przepis :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    ja bym też takie zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !