Sposób przygotowania

Do masła dodać pokruszone herbatniki, cynamon, cukier, wymieszać, przełożyć do okrągłej blaszki, piec kilka minut.
Twaróg ubić z 300 ml. śmietany, cukrem pudrem, jajkami, sokiem z cytryny, skórką, ½ łyżeczki aromatu z wanilii. Przelać na herbatnikowy spód, piec w temp. ok. 200 st. C., ok. 1 h.
2 łyżki cukru dodać do 300 ml. śmietany, wymieszać, dodać ½ łyżeczki aromatu z wanilii, przełożyć na ciasto i zapiekać max. 5 min., wyjąć i ostudzić. Wierzch udekorować plastrami cytryny. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    to jest przepis na swietny sernik;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !