Sposób przygotowania

Cukier utrzećz żółtkami, całymi jajami i cukrem waniliowym. dodać miękką margarynę Amoniak rozpuścić w śmietanie. Zarobić ciasto i cienko rozwałkować. Wykrawać różne kształty. Posmarować białkiem i maczać w cukrze. Kładziemy na blachę i pieczemy w piekarniku w tem. 150-180 stopni na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    faje
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo dobre,ale sama jeszcze nie robiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takie sa najsmaczniejsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    fajny pomysł!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !