Sposób przygotowania

Pieczarki udusić w całości z cebulą i przekręcić przez maszynkę do mięsa. Ugotowane jaja przekroić na połówki, wyjąć żółtka i wymieszać z pieczarkami, dodać drobno posiekaną szynkę i szczypiorek. Gotową masą wypełnić białka, ozdobić majonezem i pietruszką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    uwielbiam takie rzeczy,pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszna przystawka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pyszna klasyka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona zakąska do kieliszka wódeczki...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    przekąska super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne bardzo lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam takie jajka faszerowane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    moje ulubione
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    przepis brzmi apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !