Sposób przygotowania

Kabaczki kroimy w cienkie krążki, posolić, podsmażyć na patelni w maśle z obu stron przez ok. pół godziny. Następnie zalewamy śmietaną, zagotować 2 razy i podawać gorące.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wypróbuję na pewno
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    takich kabaczków jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    interesujący przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    takich nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !