Sposób przygotowania

• krewetki skropić sokiem z 1/2 limonki, dodać sól i pieprz, obsmażyć kilka minut na patelni,
• melon przekroić wzdłuż na pół, wydrążyć, miąższ pokroić w kostkę,
• awokado i pomarańczę obrać i pokroić w kostkę,
• migdały uprażyć na patelni,
• połączyć miąższ melona, awokado, pomarańczę, płatki migdałów i krewetki,
• dodać do sałatki mleczko kokosowe, sos sojowy, dressing z tamaryndy, sól i pieprz, wymieszać,
• włożyć sałatkę do wydrążonych części melona.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    muszę przygotowac to danie jak siostra mnie odwiedzi będzie jej smakowac, wizualnie bomba
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    uwielbiam krewetki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !