Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekaną usmażyć na maśle. Ugotowane mięso zemleć w maszynce, dodać usmażoną cebulę, 4 łyżki tartej bułki, 2 jajka, sól i pieprz do smaku, dokładnie wyrobić. Z masy mięsnej formować wałeczki, zanurzać je w roztrzepanych jajkach, obtaczać w tartej bułce i smażyć na rozgrzanym smalcu. Podawać z gotowanymi warzywami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie czasem robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie czasem robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne są takie krokiety
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne krokiety
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    proste i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !