Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki
Ugotować budyń jak na opakowaniu-odstawić do wystudzenia.
Kawałek waty namoczyć w oleju o smarować foremki, po czym posypać je kaszą manną.
Ukroić kawałek ciasta-resztę z powrotem schować do zamrażalnika- i rozwałkować je-gdzieś 8-10 mm. Jeśli się będzie kleiło posypać mąką. Rozwałkowane ciasto wykładać do foremek. Piec w 200 stopniach gdzieś ok 12 minut-patrzyć żeby się za bardzo nie zrumieniły. Po wyjęciu z piekarnika i przed wyjęciem z foremek muszą wystygnąć!
Do budyniu dodać ciepłe masło i zmiksować. Wiśnie wyjąć z soku. Na ostudzone babeczki nakładać budyń, a potem gdy ten trochę zgęstnieje kłaść po jednej wiśni. Trzymać w chłodnym miejscu.