Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zrazy po góralsku

5.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab
5 sztuk
kiełbasa śląska
2 sztuki
ogórek kiszony
2 sztuki
ser żółty
5 plastrów
sól
do smaku
Sklep Prymat
mąka
do panierki
jajko
do panierki

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy po góralsku

Rozbić mięso, posolić, na to dać pokrojoną w paski kiełbasę, ogórek, na wierzch plaster sera. Popieprzyć. Zwijać w rulony. Obtoczyć w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na margarynie, podawać z ziemniaczkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 20.07.2011 12:01
pycha
iwa643 14.07.2011 07:17
smaczne
radek305
radek305 03.05.2011 00:56
pychota
pigila
pigila 21.04.2011 23:54
super
gosia47-47 08.04.2011 17:13
mniam
gosia47-47 08.04.2011 17:13
mniam
gosia47-47 08.04.2011 17:13
mniam
gosia47-47 08.04.2011 17:13
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak