Sposób przygotowania

Wszystkie składniki połączyć, wyrobić ciasto. Rozwałkować na grubość 0,5 cm,wykrawać foremkami, piec w 180 stopni celsjusza do złotego koloru.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajny prosty przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !