Sposób przygotowania

Biszkopt : Białka ubijamy z cukrem , dodając 5 żółtek ocet i mąkę połączoną i wymieszaną z proszkiem .I to pieczemy . W między czasie robimy masę : Białka ubijamy na sztywną pianę , masło ucieramy z cukrem pudrem , do tej masy dodajemy na przemian raz mleko w proszku a raz pianę , likier kokosowy i wódkę .Całość wymieszać .Na upieczony biszkopt wylać masę i ozdabiamy czym chcemy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    wygląda bardzo apetycznie :)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo lubie takie coś
  • 4
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !