Sposób przygotowania

Wymieszac make, cukier, sol, dodac mleko, lekko i olejek. Dobrze wymieszac na gladka mase i zostawic aby odpoczelo, przynajmniej 30 minut.

Rabarbar umyć, obrać pokroić na plasterki. Zasypałam łyżka cukru pudru zeby osłodzic to warzywo. Do ciasta dodać rabarbar. Wykładac łyżka na rozgrzany tłuszcz. Smażyć, aż staną się złote z obu stron. Podawać posypane cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię :)))
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    u nas placuszki goszczą bardzo często bo moje smoki je uwielbiają :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka140

    muszę wypróbować lubię rabarbar :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajny sposób na wykorzystanie rabarbaru w sezonie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    i ja je uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !