Sposób przygotowania

Najprostszy chłodnik. Czesc warzyw została starta a czesc pokrojona. Maślanka wymieszana z jogurtem, do tego dodane warzywa i wlany rosól dla rozrzedzenia. Nastepnie posypane koperkiem i zostawione do lodówki na 1h dla schlodzenia i przegryzienia sie. mniam mniam:)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dzisiaj będzie chłodnik bo upał niemiłosierny...tylko zrezygnuję z rosołu bo nie będę gotować świeżego a z kostki nie lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajny przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo fajny przepis, w sam raz na taką upalną pogodę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    Chłodnik uwielbiam, ale nigdy nie jadłam z maślanką i jogurtem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Na upały idealny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    lubię takie dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    lubię chłodniki
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    świetny chłodnik, na pewno go wypróbuję!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Super na lato, pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !