Sposób przygotowania

Z brzoskwiń usuwamy pestki i brzoskwinie zetrzeć na tartce , abo po swojemu bardzo drobno rozdrobnić , łączymy z cukrem i zagotować. Migdały muszą być drobniutko posiekane i wrzucamy do brzoskwiń , dodajemy sok z cytryny i dodałam żelfix 2:1. Wymieszać i jeszcze chwilkę pogotować . Gotowe tylko już przełożyć do słoików i zakręcić .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    domowe są najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    mój uwielbiony :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo lubię taki domowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !