Sposób przygotowania

Do zimnej wody wkładamy mięso i stawiamy na mały ogień. Gdy zbierzemy szum dodajemy marchewkę, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz kolorowy, czosnek oraz kostkę rosołową i gotujemy ok. 30 minut. Po tym czasie dodajemy koncentrat pomidorowy, sok wielowarzywny wraz z chili. Gotujemy kolejne 30 minut. Pod sam koniec wrzucamy pokrojone liście bazyli.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    z tym sokiem wielowarzywnym to ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    te soki z dodatkami są fajne np. chili, imbir itp. :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł, podoba mi się dodatek soku wielowarzywnego i ten aromat bazylii... super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    fajna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !