Sposób przygotowania

Jogurty przekładamy do miseczki, żelatynę rozpuszczamy w wodzie tylko ciepłej i odstawić , w między czasie białka ubijamy ze szczyptą soli. Do jogurtu wsypujemy ziarna zbóż takie jak otręby pszenne, siemię lniane i miksujemy razem z cukrem , cukru możemy dać tyle ile chcemy.Na koniec dodajemy białka do tego jogurtu , potem żelatynę . Wszystko przekładamy do pucharków i wkładamy do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    no świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetne deserki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !