Sposób przygotowania

Buraczki ugotować w lekko słonej wodzie, obrać i zetrzeć na tarce na duże oczka. ugotowane jajka pokroić w kostkę, a śledzie namoczyć na chwilkę w wodzie po czym wyjąć i skropić cytryną, ale nie dużo. następnie pokroić je na paski. Majonez połączyć z jogurtem tak aby powstał sos. Wszystkie składniki ułożyć warstwami w miseczce przezroczystej. Buraczki, majonez, śledzie, majonez, jajka, buraczki, majonez, a ostatnia warstwa to jajka.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    hmm :>>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    hmm :>>

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !