Sposób przygotowania

Fasolkę obierać i ugotować w osolonej wodzie. Wziąć po 2-4 fasolki i obtaczyć w roztrzepanym jajku, a następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym maśle.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale się nabrałam,myślałam,że chodzi o bułkę ale nie tartą:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna taka fasolka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    w sam raz na ciepłą kolacyjkę
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jeszcze tak nie próbowałam,,
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    muszę tak spróbować-bo uwielbiam fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smaczne!!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    na pewno pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    lubię fasolkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    też robię taką fasolkę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo lubię tą jarzynkę do obiadu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    prosto i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !