Sposób przygotowania

Schab kroimy na plastry, rozbijamy. Solimy, posypujemy pieprzem i ziołami. Smażymy na patelni grillowej cienko posmarowanej olejem, z obu stron po kilka minut. Podajemy z warzywami ugotowanymi na parze.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    wygląda bardzo smacznie:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pięknie podane:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo apetycznie się prezentuje i na pewno też tak wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ekstra danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    smaczne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    apetyczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !