Sposób przygotowania

Słoninę drobno pokroić, włożyć do rondla i topić. Gdy skwarki się lekko zrumienią, dodać pokrojoną cebulę i posiekany czosnek. Następnie przecedzić przez sito, wlać do słoików. (Smalec można wlać do słoików razem ze skwarkami i cebulą. )

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taki smalec
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Z ciepłym chlebkiem pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    też robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny z chlebusiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smalczyk:) lubię i też robię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    chlebek i kiszony ogórek... Hmm, rozmarzyłam się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bardzo taki smalec lubię:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    też taki robimy...pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    ja też taki robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Domowy jest najlepszy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    taki domowy to jest smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !