Sposób przygotowania

7 Jajek ugotowanych na twardo drobno posiekać lub wraz z bułką (2 łyżki) przepuścić przez praskę, czy maszynkę, wymieszać z przyprawami, surowym jajkiem, masłem i zieleniną, gdyby było za rzadkie dosypać można trochę tartej bułki (ale nie powinno być zbyt gęste jak np. z mięsa). Formować kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na rumiano z obu stron. Podawać z ziemniakami można i jakąś ostrzejszą surówką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robiłam kiedyś, pyszne są :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !