Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

gołąbki z peczakiem

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone
600 g
kapusta włoska
1 szt
cebula
200 g
pęczak
400 g
jaja
2 szt
przyprawy
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki z peczakiem

cebulę pokroić w kosteczkę połaczyć razem z mięsem mielonym dodać jaja, nast dodać ugotowaną kaszą pęczak przyprawić, liście kapusty sparzyć następnie zawijać w farsz w kapustę , następnie dusić do miękkości

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak