Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić w podłużne paski, oprószyć solą i pieprzem. Do miski wlać wodę, dodać żółtka, szczyptę soli, mąkę, dokładnie zmiksować, Przygotowane mięso zamaczać w cieście i smażyć na głębokim tłuszczu. Po usmażeniu osączyć na papierowym ręczniku. Podawać z ziemniakami i surówka.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Szybkie fajne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczne danie obiadowe.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !