Sposób przygotowania

zoltka utzrez z cukrem pudrem i cukrem waniliowym, bialka ubic z sola, polaczyc z masa zoltkowa, wiorkami czekoladowymi, proszkiem do pieczenia i sokiem,piec ok. 30 min w 180 st.
ciasto ostudzi cprzekroic, 3/4 brzoskwin pokroic na kawalki i zmiksowac na jednolity mus
smietane ubic z 2 luzkami cukru pudru i smietan - fixem, kilka lyzek odlozyc do dekoracji, reszte wymieszac z musem brzoskwiniowym, , zelatyne rozpuscic w wodzie , dodac lyzke kremu, polaczyc z jego reszta,
krazek ciasta skropic wodka, posmarowac kremem, ulozyc czastki brzoskwin
przykryc krazkiem, wierz udekorowac smietana i brzoskwiniami, chlodzic w lodowce ok. 2 godz.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    uwielbiam brzoskwinie i wszystkie ciasta z brzoskwiniami:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne słodkości
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    brzoskwinki-pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    wspaniale wygląda!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    znakomity brzoskwinek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smakowicie wygląda to ciasto:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    apetyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam przepis na ciasto do wyprobowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    natalia.doradca

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    mega apetyczne ciacho :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !