Sposób przygotowania

Filety z ryby umyć, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Cebulę pokroić w krążki, zeszklić na 1 łyżce masła. Do rondla wlać oliwę, włożyć filety, pokrojone pieczarki, cebulę i oczyszczoną fasolkę. Każdą warstwę oprószyć solą i pieprzem. Na wierzch położyć pozostałe masło, skropić wodą i dusić pod przykryciem do miękkości. Gdy miękkie, zdjąć z ognia, do sosu dodać śmietankę, wymieszać. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    tak nie robiłam, dobry pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    świetny pomysł na rybkę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !