Sposób przygotowania

kiełki wypłukać i osuszyć .
pomarancze obrać i pokroić ,rozgrzac suchą patelnię upażyć pestki dyni dodać syrop klonowy i lyzkę wody.zdjąć z ognia przełożyć na pergamin i zoztawić do ostygnięcia . z oliwy soku z cytryny i przypraw robimy sos mozemy dodać lyzke wody zeby powstała emulsja. kiełki wymieszac z pomaranczami i słodkimi pestkami . przed podaniem polać sosem.polecam pycha:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ale pomysł,,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ooo= fajny pomysl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    spoko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smaczne i zdrowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pomysl fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !