Sposób przygotowania

Do wysokiego naczynia wkładamy wanilię i wsypujemy cukier (czubate łyżki). Kawę rozsypujemy na blasze i wstawiamy pod rozgrzany grill na ok 7-8 minut. Gorące ziarna dodajemy do wanilii i zalewamy odmierzoną porcją rumu. Odstawiamy na 44 dni w ciemne miejsce, potem przelewamy do butelki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajny przepis, muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    ooo trzeba wypróbować zapowiada się nieźle szczególnie że z rumem mniam :) :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    wyborny likierek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !