Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno z cukrem,dodać żółtka i dalej ubijać. Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i kakao, delikatnie połączyć.Wlać do prostokątnej blaszki.
Biszkopt piec w temp.180stopni
Czas pieczenia 30-40minut

Krem:Ugotować budyń, zimny utrzeć z masłem.
Polewa:Krówki rozpuścić z jedną łyżką margaryny.

Biszkopt kroimy na pół smarujemy kremem,przykrywamy biszkoptem polewamy polewą krówkową i posypujemy płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pycha ciasto :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetycznie wygląda ta Twoja krówka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    pycha
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Oj, na deser chętnie bym skosztowała.
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Uwielbiam to ciasto, a u Ciebie prezentje się tak smacznie;):)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    muszę koniecznie kiedyś zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    co? pysznego moja mama robi podobnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    znakomite ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !