Sposób przygotowania

Rybę umyć nie obierać, posolić. Obłożyć plasterkami cytryny i polać olejem. wstawić do gorącego piekarnika na 20 minut. polać roztopionym masłem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Moim zdaniem obróbka cieplna jest zbyt krótka i ryba bedzie surowa.
  • 7
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 8
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 6
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 6
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    lubię rybki
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    Super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taką rybkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    dobry przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kubalo

    lubię taką rybkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł na rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !