Sposób przygotowania

Jajka miksujemy z cukrem,dodajemy olej,wodę i zapach rumowy.Miksujemy.Proszek do pieczenia łączymy z mąką i przesiewamy do masy,dobrze miksujemy.Ciasto dzielimy na pół.Do jednej części dodajemy 3 łyżki mąki a do drugiej kakao.Spód dużej tortownicy smarujemy tłuszczem i wysypujemy tartą bułką.Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni.Ciasto lejemy do tortownicy po łyżce.Na zmianę jasne i ciemne.Pieczemy około 60 minut.Wierzch można polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super wygląda i tak samo smakuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    wygląda smakowicie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Zebra jak się patrzy:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra ciacho
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubię to ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    śliczności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    też taką robię
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !