Sposób przygotowania

Jajka ugotować następnie przekroić na pół i wyjąć delikatnie żółtka. Wymieszać je z majonezem i jogurtem, dodać pokrojonego w kostkę ogórka kiszonego. Cebulę pokroić w kosteczkę a następnie sparzyć ją wrzątkiem. dodać posiekaną natką pietruszki i rozdrobnionego tuńczyka. Powstałą masą napełniać białka jajek. Wierzch udekorować musztardą francuską.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo lubię takie jajka
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwa643

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    uwielbia faszerowane jajka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Z tuńczykiem uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !