Sposób przygotowania

połowe cukru zarumien na suchej patelni .
dodaj 3-4 lyzki wody mieszaj do rozpuszczenia zagotuj .marchew obierz zetrzyj na tarce z malymi oczkami .zółtka utrzyj z cukrem .połacz polowa maki olejem karmelem i przyprawa do pienika .wymieszaj z pozostała maka i marchwia a na koniec z bakaliami oraz piana z bialek .ciasto przełóż do formy wysmarowanej tluszczem i wysypanej bułka tarta .piecz ok 50 min w temp.180 st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujący przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    prosze nie głosować na ten zdublowany przepis musza go usunać
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    takie aromatyczne i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    będę robić ten nowy przepis...
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Smaczność...
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    no no ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    no no ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Bardzo lubię piernik:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !