Sposób przygotowania

Cebulę obrać, drobno pokroić, wymieszać ze szczypta soli i zasmażać na oleju prze 2 minuty. Dodać drobno pokrojone grzyby, sos sojowy, wino ryżowe i cukier. Całość dusić na małym ogniu przez 5 minut. Dodać wymieszana z wodą mąkę ziemniaczana i dusić wszystko prze 2 minuty.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jesienne smaki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetne grzybki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super grzybki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !