Sposób przygotowania

Rybę umyć, smażyć na maśle, aż się zarumieni. Odgotować w osolonej wodzie soczewicę, wystudzić. Włoszczyznę oczyścić i pokroić na drobno. Poddusić na oliwie, przyprawić pieprzem, solą. Do warzyw dodać bulionu i zmniejszyć ogień. Do uduszonych warzyw dodać pesto, soczewicę, śmietanę. Wszystko wymieszać, wyłożyć na usmażoną rybę. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !