Sposób przygotowania

pory oczyścić pokroić na kawałki ok.2 cm.Boczek pokroić w kostkę.Na rozgrzanym oleju podsmażyć boczek,dodać pory,przesmażyć ok.5 minut.Przyprawić solą i pieprzem podlać ciepłą wodą dusić ok.20 minut często mieszając.Pod koniec dadać natkę,podawać gorące.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawe nie robiłam tak
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dość ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    spróbuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !