Sposób przygotowania

Pory oczyścić, odcinając górne zielone liście oraz korzonki. Przekroić na pół, drobno pokroić i osolić. Odstawić na godzinę. Jabłek nie obierać, przekroić na pół, wyjąć gniazda nasienne i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wymieszać razem pory, jabłka, majonez, chrzan oraz posiekaną natkę pietruszki. Doprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny.
SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię pory, często robię takie surówki
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    Taka jak lubię!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !