Sposób przygotowania

Filety rybne mielimy w maszynce, dodajemy jajko i bułkę tartą (w takiej ilości, by uzyskać zwartą masę), doprawiamy do smaku solą, pieprzem i kucharkiem.uformować pulpeciki,w garnku zagotować wodę z bulionem,dodac starta na grubych oczkach marchew i pietruszkę,1 łyżkę suszonej cebuli,koncentrat pomidorowy,2 lyzki estragonu,doprawić do smaku kucharkiem solą i pieprzem,pogotować 10 minut.wrzucic pulpeciki pogotować w zależności od wielkości pulpetów.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne danie warte wypróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    musi być smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !