Sposób przygotowania

Groch moczyć około 4 godzin. Kiełbasę obgotować około 10 minut, wyjąć i odstawić. Do wody po kiełbasie wsypać groch, dorzucić posiekana marchewkę, doprawić ziołami i gotować około 45 minut. Dołożyć kiełbasę, doprawić czosnkiem, solą, pieprzem, przyprawą do zup do smaku i gotować dalej, aż groch całkowicie się rozleci. Ja nie miksuję zupy ani nie przecieram...tylko roztrzepuje mątewką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam grochówkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Przepis bardzo innowacyjny a zarazem rewelacyjny!.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam kremowe grochówki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobra być musi
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    cos innego niz zawsze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    dawno nie robiłam i już tęsknię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !